IBM Flash Storage

Storage Solutions

IBM Flash Storage

De groeiende hoeveelheid data stelt nieuwe eisen aan opslag binnen bedrijven en instellingen. Veiligheid en beschikbaarheid zijn twee onmisbare factoren voor business-continuïteit. De oplossingen van IBM Flash Storage beschikken over high-end mogelijkheden, zijn toegankelijk en zeer aantrekkelijk geprijsd.

IBM FlashSystem staat garant voor supersnelle NVMe-storage tegen lage kosten. Op deze pagina leest u alle voordelen van IBM Flash Storage.

NVMe-performance, lage kosten

De IBM FlashSystem-systemen, zoals FlashSystem 5200 en FlashSystem 7200, zijn volledig gebaseerd op NVMe. De verhouding van prijs, prestatie en capaciteit is bij IBM storage uitzonderlijk goed. IBM combineert de NVMe-technologie met de unieke FlashCore Modules. Dit zijn NVMe modules waarbij vergaande data-compressie is ingebouwd in de disk zelf. Het resultaat: snellere toegang tot data dan traditionele SSD’s, geen compressie workload op het systeem en toch optimale disk efficiency!

Schaalbaarheid door flexibele capaciteit

De schaalbaarheid van IBM Flash Storage is uitstekend. De FlashSystem 5200 kan bijvoorbeeld uitgroeien tot 1300 TB netto op basis van 50 procent compressie en DRAID6. En dat allemaal in een 1U footprint!

Kleine storage footprint in datacenter

In tegenstelling tot systemen met vergelijkbare prestaties, die meestal 2U of 3U groot zijn, is de IBM FlashSystem 5200 slechts 1U. Het systeem neemt dus weinig ruimte in beslag in uw datacenter en verbruikt minder energie. De unieke compressiemogelijkheden van de FlashCore Module maken dit mogelijk.

Geavanceerde databeveiliging en risicomitigatie

De IBM Flash Storage is ontworpen met geavanceerde databeveiliging. Daar vallen onder andere encryptie en Safeguarded (immutable) flashcopies onder.

Past IBM FlashSystem bij uw organisatie?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van FlashSystem 5200 en FlashSystem 7200 voor uw organisatie, of wilt u meer weten over de Flash Storage van IBM? ExtraVar geeft advies op maat voor uw business.

Meer weten over IBM Flash Storage van ExtraVar? Neem contact op met een van onze experts.

Kennisbank

Alle blogs & resources

Solutions
10 mei, 2021

De voordelen van IBM Flash Storage: sneller, compacter en goedkoper

Business-continuïteit is enorm belangrijk, maar met de groeiende complexiteit van IT ligt traagheid en uitval op de loer. De juiste storage is daarin een bepalende factor: niet alleen door de…
Solutions
6 april, 2021

IBM FlashCore Modules

Naast de mainstream SSD op basis van SAS en NVMe die door al de vendoren wordt aangeboden, heeft IBM de zogeheten FlashCore Modules. FCM flash drives hebben een extreme performance,…
cloud Solutions
28 december, 2020

Introducing the new IBM FlashSystem 5000 range and the model 5200

IBM heeft een lange en productieve geschiedenis met de FlashSystem en SAN Volume Controller (SVC) storage solutions. Klanten profiteren al jaren lang van de hoge prestaties en vergevorderde functionaliteiten van…