Intel Solutions

Solutions

Intel Solutions

ExtraVar heeft jarenlange ervaring in het installeren en migreren van Intel backoffice-systemen, in combinatie met VMware. De focus van ExtraVar ligt op een optimale performance, hoge beschikbaarheid en gedegen back-up.

Bij de meeste bedrijven en instellingen zijn servers met Windows of Linux niet meer weg te denken uit het datacentrum. De voortschrijdende processortechnologie maakt zaken mogelijk die voorheen onmogelijk, moeilijk of extreem kostbaar waren. Hoewel de Cloud overal zijn intrede doet, is het voor veel toepassingen nog altijd noodzakelijk om on-premise of in een datacenter servers te gebruiken.

ExtraVar werkt samen met verschillende vendoren om uw backoffice-systeem te realiseren. Dit zijn onze bekendste leveranciers:

Kennisbank

Alle blogs & resources

Dell emc powerstore spec sheetSolutions
23 juni, 2020

Dell PowerStore

Dell heeft met haar PowerStore lijn de langverwachtte oplossing gepresenteerd op basis van NVMe. PowerStore is natuurlijk Contaner ready en kan storage efficiency bereiken van 1:4. Met de krachtige processoren…
Veeam on AzureSolutions
23 juni, 2020

Veeam on Azure

Zoals u mag verwachten van Veeam hebben zij veel geïnvesteerd in de integratie met de grote cloud providers. De combinatie van Veeam met Azure geeft grote mogelijkheden. Back-ups van en…