Managed Services

Managed Services bij ExtraVar

Wij beschikken over de kennis en capaciteit om nieuwe infrastructuren te ontwerpen, te implementeren, te migreren en bestaande infrastructuren te wijzigen of uit te breiden.

Benieuwd wat ExtraVar Managed Services precies inhoudt? Bekijk hieronder de uitleganimatie of lees verder!

De ExtraVar Managed Services bestaan uit een aantal diensten: de Servicedesk, het Operationeel Beheer, Technisch Beheer, de 24×7 Stand-by Services en het Service Level Management. De diensten richten zich met name op IBM i beheer IBM AIX beheer en natuurlijk het beheren van Windows Server omgevingen. Hieronder vindt u meer informatie over elke Managed Service.

De Servicedesk

De Servicedesk van ExtraVar biedt uitkomst bij vragen of incidenten, en fungeert als ‘single point of contract’ voor niet-commerciële aanvragen. Denk aan uitleg over een systeemmelding, vragen, en planningsverzoeken. Zelfs verzoeken voor andere IT-leveranciers worden door ExtraVar behandeld, en doorgezet naar de betreffende leverancier.

Operationeel Beheer

Bij Operationeel Beheer neemt ExtraVar, op afstand of on-site, de taken over die normaal gesproken door een systeembeheerder worden uitgevoerd. Niet alleen de gezondheid van het systeem wordt gecontroleerd, wij sturen ook bij als gebruikerswensen of veiligheidsvereisten veranderen. Met Operationeel Beheer verbeteren wij de omgeving structureel.

Technisch Beheer

Met Technisch Beheer neemt ExtraVar de verantwoordelijkheid voor het technisch onderhoud van uw systeem uit handen. Technisch beheer heeft een hoog specialistisch gehalte, en is noodzakelijk voor een functionerende IT-omgeving. Dit is belangrijk voor de systeem security en de support van de vendor. Wij stellen vast wat er aan het systeem moet gebeuren, en kunnen updates voor u uitvoeren.

24×7 Stand-by services

Met 24×7 Stand-by Services kunt u ons buiten kantoortijden bereiken bij storingen. Veel organisaties hebben computersystemen die ook na sluitingstijd bereikbaar moeten zijn. Bijvoorbeeld als productie en distributie in de avond doordraaien, of vestigingen zich in een andere tijdzone bevinden. 24×7 support van ExtraVar geldt voor Intel/Windows-platformen en IBM Power-platformen.

Service Level Management

Met Service Level Management krijgt u inzicht in de afgelopen en de lopende incidenten en de reactietijden. Verder geven we advies over verbeteringen aan uw omgeving. Met Service Level Management neemt ExtraVar het projectmanagement uit handen. Denk aan budgetbewaking, tussentijdse deadlines en het inzetten van de juiste mensen op de juiste taken. Kwaliteit, persoonlijke service en risicomanagement staan centraal. Professioneel projectmanagement is onmisbaar bij complexe veranderingstrajecten waar de IT mee geconfronteerd wordt.

ServiceDesk

De Servicedesk is bereikbaar per telefoon, e-mail en web. Onze serviceorganisatie is op basis van ITIL ingericht en maakt gebruik van TOPDESK.

Operationeel Beheer

Controle en optimalisatie op basis van bijvoorbeeld gebruikerswensen of wijzigingen in beveiligingsvereisten.

Technisch Beheer

Ondersteuning in het technisch beheer, via regelmatige health checks en updates van uw omgeving.

24×7 Stand-by Services

Uw bedrijfsprocessen snel voortzetten na een calamiteit dankzij een expert die bekend is met uw IT-omgeving.

Service Level Management

U krijgt inzicht in de afgelopen en de lopende incidenten en de reactietijden. Verder geven we advies over verbeteringen aan uw omgeving.