Blog

Geen zorgen over IT-beheer dankzij de ExtraVar Power Cloud

Maakt u gebruik van een IBM Power Server en overweegt u naar de cloud te gaan? Dan wilt u zich geen zorgen maken over de beschikbaarheid, downtime en het beheer. Met de ExtraVar Power Cloud neemt ExtraVar deze zorgen weg, zodat de IT-afdeling zich kan richten op zaken die het verschil maken voor uw business.

De Power Cloud van ExtraVar is gebaseerd op IBM Power Servers en is opgezet in gerenommeerde datacenters in Amsterdam en Woerden. U huurt een partitie en maakt gebruik van de specificaties die wij gezamenlijk afspreken.

Wij kunnen daarnaast uw omgeving beheren en ervoor zorgen dat uw back-ups automatisch worden uitgevoerd. Daarmee zorgt ExtraVar voor een optimale continuïteit van uw kritieke bedrijfsprocessen.

De voornaamste redenen om te kiezen voor de ExtraVar Power Cloud zijn:

  • Continuïteit van uw processen
  • Hogere beschikbaarheid
  • Snellere back-ups (zero downtime)
  • Geen zorgen over beheer

De ExtraVar Power Cloud biedt u bovendien flexibiliteit in capaciteit en financiering. Op- en afschalen kan eenvoudig en u betaalt een maandbedrag afhankelijk van de benodigde capaciteit. Zo zit u nooit met overtollige hardware, die u anders zelf had moeten afschrijven.

Als Power Server-partner met de hoogste status is ExtraVar al jarenlang de IBM Power i-specialist in de Nederlandse markt. Meer weten over de ExtraVar Power Cloud? Neem dan contact op met een van onze experts.

Kennisbank

Alle blogs & resources

ExtraVar Power Cloud BlogCloud
4 oktober, 2019

Waarom kiezen voor de ExtraVar Power Cloud?

Maakt u gebruik van een IBM i-omgeving? Dan wilt u deze te allen tijde optimaal laten draaien. Maar het faciliteren van uw IBM i-omgeving wordt ingewikkelder. De onderliggende hardware groeit…
factsheet flex cloud CloudFactsheet
28 december, 2020

ExtraVar Flex Cloud: snel, flexibel en kwalitatief hoogwaardig

U heeft een server omgeving draaien met MS Windows en wellicht ook Linux Servers. De omgeving moet weer vervangen worden of is nog relatief nieuw en er is een tekort…