ExtraVar Power Cloud

ExtraVar Power Cloud

Een dilemma dat speelt op veel IT-afdelingen die werken met IBM i-omgevingen is: ga ik mijn Power Servers vervangen of ga ik met mijn organisatie naar de cloud?

Waarom de Power Cloud?

De IBM Power i is wereldwijd al vele jaren het vertrouwde platform voor mission-critical workloads. Het is echter ook een platform dat vraagt om specialistische kennis. Met de ExtraVar Power Cloud draait u deze belangrijke IBM-omgeving in een hoogwaardige cloud, met diverse additionele diensten omtrent back-up, beschikbaarheid en beheer.

Ook voor organisaties die reeds bezig zijn met een cloud scenario voor hun on-premise infrastructuur die draait op Windows/Linux, is de Power Cloud van ExtraVar dé oplossing. Benut de voordelen van de IBM Power Servers met deze flexibele cloud-omgeving. De ExtraVar Power Cloud kunt u veilig koppelen aan uw eigen infrastructuur (hybride cloud) of aan die van andere cloud aanbieders, om zo verschillende diensten te combineren.

Hoe werkt het?

De ExtraVar Power Cloud biedt de betrouwbare en krachtige IBM Power Systems in een schaalbare en flexibele pay-per-use cloud omgeving. De ExtraVar Power Cloud heeft verschillende availability zones. Voor volledige ontzorging in het beheer van de omgeving kunt u bovendien gebruikmaken van de managed services van ExtraVar.

De voordelen van de ExtraVar Power Cloud op een rij:

 • Snelle deployment
 • Eenvoudig op- en afschalen
 • Alleen betalen naar gebruik
 • Additioneel: volledige ontzorging door managed services
 • Additioneel: (zero downtime) back-up & disaster recovery

ExtraVar Flex Cloud

De meeste Power Cloud-omgevingen bestaan – naast een IBM Power Server – ook uit één of meerdere omgevingen met een MS Windows Server, die op Intel processors gebaseerd is. De ExtraVar Flex Cloud biedt u de mogelijkheid om ook deze omgevingen flexibel in de cloud beschikbaar te maken.

Wat houdt de Power Cloud in?

Technische achtergrondinformatie

De ExtraVar Power Cloud:

 • is opgebouwd in Tier 3 datacenters in de omgeving van Amsterdam
 • beschikt over capaciteit die gebaseerd is op Power8 en Power9 servers
 • biedt een zeer scherpe RTO en RPO
 • ondersteunt partities vanaf V7R1
 • bestaat uit twee verschillende availability zones
 • is geheel gebaseerd op flash storage
 • heeft een volledig geautomatiseerde back-up, optioneel met zero downtime

Probeer de Power Cloud nu gratis

Overweegt u een overstap naar de cloud, maar wilt u eerst ervaren welke impact dit kan hebben op uw organisatie? Probeer de ExtraVar Power Cloud dan één maand gratis.

Als Power Server-partner met de hoogste status is ExtraVar al jarenlang dé IBM Power i-specialist in Nederland. Meer weten over de ExtraVar Power Cloud? Neem dan contact op met een van onze experts.

Kennisbank

Alle blogs & resources

ExtraVar_cloudCloud
13 juli, 2020

Waarom kiezen voor de ExtraVar Flex Cloud?

U kent de voordelen van applicaties in de cloud en u wilt met uw bedrijf de stap maken naar een cloud-omgeving. Als u op zoek gaat naar een geschikte oplossing,…
ExtraVar Power Cloud for SAP HANACloud
20 mei, 2020

ExtraVar Power Cloud for SAP HANA: flexibel en snel

U heeft een SAP omgeving draaien en u wilt over naar SAP HANA om gebruik te maken van de snelheid en mogelijkheden die dit biedt. Of u heeft een non-SAP…
Flex CloudCloud
13 mei, 2020

ExtraVar Flex Cloud: snel, flexibel en kwalitatief hoogwaardig

U heeft een server omgeving draaien met MS Windows en wellicht ook Linux Servers. De omgeving moet weer vervangen worden of is nog relatief nieuw en er is een tekort…