ExtraVar Power Cloud for SAP HANA

ExtraVar Power Cloud for SAP HANA

U bent van plan stap-voor-stap over te gaan van uw huidige SAP-omgeving naar SAP HANA. Dit zorgt voor een dilemma: gaat u uw servers vervangen of gaat u naar de cloud?

Heeft u niet de benodigde infrastructuurkennis voor SAP HANA in huis, maar wilt u het platform wel zelf gaan beheren? Kies dan voor de Power Cloud for SAP HANA van ExtraVar, gebaseerd op IBM Power Servers.

Waarom de Power Cloud for SAP HANA?

U wilt over naar SAP HANA en bent van plan de komende jaren steeds meer functionaliteiten van SAP over te brengen naar SAP HANA. Dit vergt een aanzienlijke investering in tijd en geld. Aangezien SAP zijn standaard ERP-systeem nog slechts enkele jaren ondersteunt, is het van cruciaal belang dat u uw opties op tijd en zorgvuldig evalueert. Kies voor de IBM Power Cloud van ExtraVar om het maximale uit SAP HANA te halen.

Hoe werkt het?

Met de ExtraVar Power Cloud for SAP HANA gebruikt u de krachtige IBM Power Systems, die uitermate geschikt zijn voor de workload van SAP HANA. U kunt de dienst veilig combineren met de diensten in uw eigen datacenter of met de diensten van andere cloud providers.

In combinatie met IBM Storage en andere enterprise-class componenten, biedt ExtraVar een cloud omgeving die volledig aan de normen voor SAP TDI (tailored data center integration) voldoet.

De voordelen van de ExtraVar Power Cloud for SAP HANA op een rij: 

  • Snelle deployment
  • Eenvoudig op- en afschalen
  • Alleen betalen naar gebruik
  • Opzet conform SAP HANA TDI
  • Veilig te koppelen aan eigen datacenter omgeving (hybrid cloud) of andere cloud aanbieders

Wat houdt de Power Cloud for SAP HANA in?

Technische achtergrondinformatie

  • De beschikbaarheid van de IBM Power Server is nog steeds onovertroffen in de markt. Het is mogelijk om de beschikbaarheid verder te vergroten door spiegeling van de omgeving naar een tweede availability zone.
  • De capaciteit is gebaseerd op Power Servers en wordt per maand afgerekend op basis van de hoeveelheid benodigde cores, memory en disk space. Indien gewenst wordt ook het Linux OS meegenomen in het model.
  • De back-up kan worden opgeslagen in twee verschillende availability zones op basis van enterprise class hardware. Er kan gebruik worden gemaakt van back-up tooling in SAP HANA of van tools van derden.

Als Power Server-partner met de hoogste status is ExtraVar al jarenlang dé IBM Power-specialist in Nederland. Meer weten over de ExtraVar Power Cloud for SAP HANA?  Neem dan contact op met een van onze experts.

Kennisbank

Alle blogs & resources

ExtraVar_cloudCloud
13 juli, 2020

Waarom kiezen voor de ExtraVar Flex Cloud?

U kent de voordelen van applicaties in de cloud en u wilt met uw bedrijf de stap maken naar een cloud-omgeving. Als u op zoek gaat naar een geschikte oplossing,…
ExtraVar Power Cloud for SAP HANACloud
20 mei, 2020

ExtraVar Power Cloud for SAP HANA: flexibel en snel

U heeft een SAP omgeving draaien en u wilt over naar SAP HANA om gebruik te maken van de snelheid en mogelijkheden die dit biedt. Of u heeft een non-SAP…
Flex CloudCloud
13 mei, 2020

ExtraVar Flex Cloud: snel, flexibel en kwalitatief hoogwaardig

U heeft een server omgeving draaien met MS Windows en wellicht ook Linux Servers. De omgeving moet weer vervangen worden of is nog relatief nieuw en er is een tekort…